perjantai 5. helmikuuta 2016

Toistamiseen

Entisen mieheni kanssa päädyttiin pitämään kiinni niistä asioista, jotka meillä toimii. Nähdään kavereina, tehdään juttuja yhdessä, jutellaan ja noh, naidaan. Tähän tilanteeseen, fuck buddy -suhteeseen, on päädytty, kun halut toista kohtaa ei vaan ota loppuakseen. Melkein voisi sanoa, että ne on jollain jännällä tavalla kasvaneet, kun seksistä eksän kanssa onkin muodostunut kielletty herkku, jota on pakko saada. Heti. Ja monta kertaa peräkkäin, kun hommaan ryhdytään. Monen sadan kilometrin välimatkakaan ei oo tuntunut olevan ongelma, vaan seksiä on kyllä tullut harrastettua yllättävän säännöllisesti...

Eli eipä ne kaveriseksikokeilut tosiaan yhteen kertaan jääneet. "Eka kerta" oli sen verran kiihkeä, että toista näkemiskertaa odotti kyllä ihan hurjilla fiiliksillä..  Olihan siinä ollut kiihkeää viestittelyä takana jo monta päivää, kun päätettiin, että nähdään taas. Mun luona jälleen kerran.

Miika tuli mun luo ja asiaan tietenkin kuului toivottaa mies tervetulleksi suutelemalla ja halaamalla. Suutelu muuttui kiihkeämmäksi ja kädet vaativammaksi.. Oli aika heittää miehen housut sivuun ja antaa tälle kunnon suihinotto.. Miika oli taas ihan sulaa vahaa mun käsittelyssä, hetkeäkään se ei pysynyt hiljaa, vaan äänteli halukkaana nautinnosta. Otin sen kyrpää suuhun ja pyörittelin kieltä sen kyrvän ympärillä. Annoin miehelle parasta osaamani käsihoitoa ja suuta, eikä aikaakaan, kun sain jo isot ja lämpimät lastit mun suuhun. Vaan eipä se yks laukeaminen koskaan ihan meille riitä, pitää ottaa kunnolla ilo irti jälleennäkemisestä..

Siirryttiin sängylle makailemaan rauhassa. Käperryin Miikan kainaloon ja aloin kosketella tätä. Miika vastasi mun hellyydenosoitukseen suutelemalla mua ja suutelin takaisin, himokkaana, näyttäen, että "hei, mäkin haluisin jotain..". Viesti meni selvästikin erittäin hyvin perille, sillä Miika riisui mun vaatteet ja laskeutui mun jalkoväliin. Oih, saisinko mä nuolemista nyt, saisinko? Ja kyllähän mä todellakin sain.. En tiedä, oonko koskaan kokenut suuseksiä ottavana osapuolena noin hyvänä.. Ehkä siitä vaan on aivan liian pitkä aika, kun sain kieltä viimeksi.. Miika leikki kielellään ja nuoleskeli mun pillua ja hyväili sitä sormilla.. Tuntuu niin hyvältä, en kestä.. Mutta mä haluan vielä jotain kovaa mun sisään myös.. "Anna kyrpää", sanoin Miikalle. Tää katsoi mua himokkaana ja jatkoi mun pillun sormettamista ja nuolemista. "NYT", kivahdin jo vähän vaativammin ja huomasin, miten mies hymyili ja nousi mun jalkovälistä.. Hitaasti Miika asetti kyrpänsä mun pillulle ja kysyi "Ai niinkö? Tännekkö? Haluutko?". Vastasin vaativasti "Kyllä, anna jo". Mies teki työtä käskettyä ja työnsi pystyssä olevan kyrpänsä mun sisään. Mmh. Ja ulos. Ja sisään. Voi luoja, tuntuu niin hyvältä.. Eikä kyllä kauaa tarvittu, kun sain jo ensimmäisen orgasmin..

Ja näitä orgasmeja annettiin mulle enemmänkin, sillä pienen lepotauon jälkeen Miika kipusi taas mun päälle ja alkoi määrätietoisesti ottaa haluamaansa naista. Ja ottikin kunnolla.. Välillä Miika tarttui mun ranteista kiinni ja painoi kyrpäänsä tiukasti syvälle mun pilluun, ei siinä pystytty keskustella, kun molemmat vaan huohotti kilpaa ja nautti siitä, että tää vaan toimii niin hyvin. Välillä mies vetäytyi kauemmas musta, mutta jatkoi panemista ja tuijotti mua silmiin halukkaana.. En tiedä, oonko koskaan saanut niin hyvää seksiä.. Ja niin monta kertaa peräkkäin.. Ja niin monta uskomatonta orgasmia.. Huomasin myös, että Miika nautti, sillä lastit lenteli yön mittaan pitkin mun pillua ja lakanoita.. Erittäin tuhmaa jättää itsestään tuollaisia muistoja toisen sänkyyn..

Pelkkä lähetyssaarnaaja ei ollut se tämän kerran ainoa juttu, nimittäin haluttiin vielä enemmän.. Miika makaili rauhassa mun vierellä, ties kuinka monennen leikkikerran jälkeen, kunnes yhtäkkiä nousi pystyyn ja veti mutkin ylös. Mies käänsi mut kontilleen ja asettui mun taakse.. Vaikka seksiä oli sinä yönä tullut enemmän kuin paljon, ei se ollut silti selvästikään riittävästi.. Miikan kyrpä oli edelleen ihan pystyssä ja se alkoi hiljalleen työnnellä sitä mun pilluun takaapäin. Aloin voihkia ja purin huulta, tää ilta on ollut kyllä meidän fuck buddy -kaveruuden parhaimpia.. En tiedä mistä johtuu, että toinen voi tuntua noin mielettömän hyvältä.. Ei tarvittu kovin montaa työntöä ja voihkaisua, kun taas sotkettiin lakanoita..

Takaapäinsession jälkeen molemmat asettuivat väsyneinä vierekkäin makailemaan. Molemmilla oli kasvoilla tyytyväinen hymy.. Saatiin mitä haluttiin, monta kertaa ja erittäin hyvin tuloksin. Tätä lisää. Halailuihin ja pussailuihin oli mukava nukahtaa, tyytyväisenä ja väsyneenä.

Koska pannaan taas, ystävä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti